Opinions  


Envieu les vostres opinions i comentaris per publicar aquí


He vist les fotos del sopar i m'he emocionat. Hi ha gent a la que no veig des de fa mil anys...
Un petonàs enorme i BON ANY!!!!
Pepa

Felicitats per la feina que esteu fent a la web. Us donaran el Premi Nobel a la paciència.
FELIÇ 2004!!!
Alfred Picó
membre del club dels 13


Hola Guillermo, Bones festes de nadal i feliç setmana Santa i dia d'acció de gràcies. T'envio algunes de les fotos que va fer en Waldo quan encara no va entrar en fase etílica preoucupant. Una abraçada, molts records i gràcies per tot.
 SE     (Si en vols més encara en tinc bàsicament de perspectives i alguna en què en Mortadelo està pel mig)

Desde Igualada desitjar-vos també un bon Nadal i que el 2004 sigui bo per a tothom personal i professionalment parlant.
Us ho desitja Josep Maria Solé, ex-13!!!!
Fins aviat.
(bones fotos, bons records i bons retocs a la pàgina web...!!!!)


Aprofito la ben entesa per a felicitar a tots els 13's. Per a desitjar un any nou, si pot ser, més favorable per a tots plegats. I per agrair als "promotors" la moguda dels 20 anys. Si no arriba a ser per vosaltres, els qui vàreu actuar de catalitzadors de tot plegat, es evident que haguessim perdut una oportunitat única de recordar el que per a molts ha estat una de les èpoques més maques de la nostre vida.
Gràcies, i bones festes! Jordi Mateu


Felicitats, també de part meva!!! malauradament no vaig poder venir, però a la pròxima intentaré no faltar.
Salut!!!!!
 Tana Collados

He vist les fotos del festorro i Dèu ni dó!  Us ho heu passat bé de veritat.
 ... hi ha algunes cares que han canviat ...
 Mariona

… moltissimes gràcies per fer-nos feliços unes hores, gràcies per organitzar-ho i per tot. Fins sempre (sempre serem tretzes).

Quicu


Ens va fer molta gràcia entrar a la "màquina del temps" encara que fos per una estoneta.
Com va dir el Frigola, el patrimoni de la 13 és la seva gent i el que vam aprendre tots.
Salut amics i una abraçada.
Joan i Montse.


Benvolguts companys,
Moltes gràcies a tots i a totes que vàreu fer possible la festa a Igualada. També em sembla una bona pensada la possible creació d´una emissora per internet. No és una idea complicada i més quan avui dia es fan blocs per hores i no cal fer una programació nova cada minut.
Si cal fer una campanya d´aportacions jo l´enceto amb l´aportació modesta de 300 euros. Bé, ja em direu alguna cosa per col.laborar-hi.
AIXÒ PITA, la CADENA 12 RESSUCITA!

Salut i euros, país i poder.
Cordialment,
RAMON SERRA


Ostres! 

Excel·lent. Quin bon rotllo flotava en el aire la nit del 28. Certament, va ser una iniciativa atractiva i positiva per a tots. Suposo que cadascun dels tretzes (m’agrada aquest mot) ja disposa de la seva associació, gremi, colegi o club, en el que pot fer ‘socializing’ amb els de la seva espècie, sigui la que sigui. Pertànyer a la comunitat de La Cadena 13, però, suposà haver participat en un projecte únic i irrepetible, pel moment i la conjuntura del país; pot ser és per això que ha restat aquest sentit de família que, com s’ha vist desprès, en una gran majoria ha continuat exercint tasques periodístiques, de la comunicació  o del àmbit del broadcasting, amb  demostrada fortuna. 

Personalment, com a (i)rresponsable de que el Bus arribés a bon port he de dir ‘mea culpa’... ¡quin merder! Ens vàrem perdre de Barna al Restaurant i del Restaurant a la Disco... ‘rien ne va plus’.  Si no fos per la Fina Brunet que en temps real (via mòbil) va exercir de Luis Moya tot indicant al choffeur (que al·lucinava) ‘a rasss’ cap a la dreta o cap a l’esquerra, encara estaríem als Brucs o... a Quintanilla de Onésimo. Per cert, el choffeur de marres em va preguntar, així, com una mica en privat: “aquestes dues noies les tinc vistes i no sé de què; és com si fossin veïnes”... i es tractava de la Carme Ros i de la Fina Brunet (assentades al  seients de davant del bus). I vaig rematar... ‘surten al Salsa Rosa a vegades’. ‘Hummm’, va dir ell.

Finalment, sí, m’apunto al que sigui, i a que com a mínim celebrem el 25 aniversari; i agreixo molt que en Jaume i l’Alfons hagin mimat (i currat) tant aquesta aventura.

Pau, salut i sort per a tots. Love,

Pere Serrat


Eep!!
Que el mateix que l'Anna, que s'hem va fer molt curt. Quan començava el millor tenia al Palomo i al Gol que volien marxar cap a casa.....
Be, voto per la proposta de cada cinc anys i a veure si a la propera en som més...vaig trobar a faltar gent, per dir algun nom : Llompi, Negre-Valls, Francino...
Una abraçada a tots i fins aviat
Joan Carles Baena


¿Que tretzes? ¿Encara no heu sortit del túnel del temps? Bé; com que ningú s'arrenca amb les opinions "post-àpat", ja ho faré jo.
M´he mirat les fotos, i Deu n'hi do. Hi ha com una progressió imparable des-de la "relativa compostura" de les del autocar, cap a la decàdencia -dins d'un ordre- de les de la discoteca. Nois; que ja no tenim edat...! ¿O sí?
Sort que la "disco" ja em va enganxar camí de BCN amb la Busquets a bord (que ningú pensi malament, eh), i es que el "curru es el curru", i jo el dissabte tenía curru al matí. Que hi farem!
Bé, bromes a part. Va estar sensacional...Vull dir retrobar nos, veure'ns de nou, el cava, el Frigola i la Balletbó tallant el pastís, la dorada al forn, la nova conversa amb els vells amics...Companys, d'aixòoo ¿Quan hi tornem? 
El Mateu

Ei! Que se'm va fer molt curt. Vale que jo era dels que anaven al famós BUS, que per comptes de tenir-nos fent l'aperitiu i petant la xerrada a la carpa abans del sopar ens va introduir en la fosca i inextricable selva de l'Anoia...

Que se'm va fer molt curt. Hosti! Hi ha un fotimé de gent amb qui no vaig poder xerrar mínimament...repasso la foto mental -i ara les fotos de la web- i em fa ràbia de veure la quantitat de gent amb qui m'hagués agradat xerrar més...Al final, xerrar, xerrar, t'adones que només ho vas poder fer amb mitja dotzena de persones...I és tan poc!

Conclusió: ho hem de repetir amb una periodicitat inferior als 20 anys, no sé, per exemple cada 5. Què us en sembla? Suposo que el meu cas és una mica peculiar perquè jo no tinc l'oportunitat en el dia a dia de coincidir amb ningú (tret d'alguna ocasió excepcional -incendis, Any Gaudí- amb el Martí Cuní i el Xavier Vall) i per això acumulo més "mono" potser que els altres, no ho sé.
En qualsevol cas, NO ESBORREU LA LLISTA DE NOMS-LINK, per assegurar-nos que podem seguir en contacte.

I, sobretot, tenia ganes que féssiu una web POST-SOPAR per poder donar-vos les GRÀCIES  a tots els que vau dur la iniciativa i la intendència del sopar -pinya amb pollastre i salsa rosa inclosa, he, he - i que per tant ho vau fer possible. GRÀCIES!

Anna Bosch


  Cadena 13. 20 anys