i continua...  


Envieu les vostres opinions i comentaris per publicar aquí


Hola,
 
sóc Enric Sierra. He vist la vostra web i us he de dir que hi ha molta gent que trobo a faltar. La majoria del Maresme. Primer al Masnou, vaig començar com a redactor d'Esports, amb Xavier Alès i Eudald Serra. Posteriorment vaig passar a Informatius amb Elisabet Saltó, Oriol Ferran, Maria Rosa Salvador, entre d'altres. Just després de la marxa de Josep Maria Torrent a Catalunya Ràdio, quan aquesta emissora va néixer.
 Aquell temps feien els magazines Maria Lluïssa Aranaz i Montse Comí, entre d'altres. I de tècnics hi havia en Toni Marín, Francesc Vázquez, entre d'altres.
 Vaig ser cap d'informatius de Cadena 13-Maresme durant diversos anys, fins que va desaparèixer. I vaig tenir com a companys de redacció a Carles Aledo, Josep Bernabeu, Gonçal Calvo, Joan Lozano, Juanjo Cardenal, Anna Tàpias, Salvador Carol. Veig que, d'aquella època heu posat en Mia Font, que va ser tècnic en l'última fase.
 Heu de saber que cada anys féiem una festa d'aniversari a hotels de la zona, amb les autoritats convidades, etc.
 Segur que em deixo noms i fets, però estaria bé que els incorporeu a la web.
 Estic a la vostra disposició
 Enric Sierra
Director 20 Minutos Barcelona

Hola. Em dic Ivan Llensa, vaig començar a Cadena 13 - Maresme amb 12 anys. Recordo gent com la Maria Lluisa Aranaz (encara ens veiem), la Care Santos, el malaurat Albert Díaz, l'Enric Sierra... En Lluis Lozano, que en va ser director una bona època. Alguns tècnics com El Josep Maria García, el Josep Maria... osti no recordo el cognom. Trobo a faltar a la vostra pàgina la Cadena 13 (2a part). És a dir la epoca posterior a Ràdio Barça. Trobo a faltar a l'apartat d'audios, més sintonies, sobretot les que fan la tornada del mp3 que us adjunto. I sintonies com la dels "Mallamusicals", "Top 50", la del programa matinal del "Bernal" i companyia, etc...
No sé qui sou els que ho porteu a terme però està molt bé poder recordar aquella gran cadena que algún imbècil es va vendre segurament per quatre "chavus" Em remou molts bons records. De debò que trobo a faltar molt intensament la Cadena 13. Gracies. Ahh!! l'mp3, evidentment no és de l´època. És actual, cantat per mi. És que tinc un petit estudi on faig falques i jingles. http://musirec.tk. Podeu visitar-la. actualment estic a Ràdio Arenys i Ràdio Argentona, tot i que sovint poso veus a documentals de TV3.

Hola!.
Envio les meves dades (currículum), on podreu veure que estava a "ràdio antena del Maresme" els anys 1985 i 1986. Aleshores, vam començar a l'emissora del Masnou (quan el director de l'emissora era en Juanjo Cardenal) i d'allà vam passar a Mataró. Encara guardo el carnet d'aquella època. M'agradaria poder estar a la llista de la vostra pàgina (que he trobat per casualitat), i que m'ho fésiu saber si celebreu quelcom d'interesant.

Agraït per tot.
Att.
Jordi Buch Oliver.


Us escric des de Gandia,per dir-vos que jo escoltava cadena 13 a l'estiu ja que abans arribaven prou bé el senyal de les emissores de Catalunya.
Recorde que la meua carpeta de primer de BUP estava forrada amb una publicitata vostra de dibuixets de cada una de les emissores,llastima que ho he perdut i vec que no la heveu ficat a la web.Recorde que hi havia una velleta pent calça.
LLastima que ja no siga la tretze i Radio Barça,a mes htb hi havia una enganxina en un senyal de tràfic durnat molts anys amb lo de Ràdio Barça-Cadena 13, per si no ho sabieu vareu passar les fornteres de catalunya.
Sal.lutacions.
Josep Ramon Frasquet Orquin
Agente de la Propiedad Inmobiliaria.

  Cadena 13. 20 anys